Daantjes Duckshop is een Duckshop waar je unieke, handgemaakte artikelen kunt vinden voor in huis. De producten zijn zo speciaal, dat van sommige er slechts 1 beschikbaar is.

Daniëlle de Heus, de eigenaresse van Daantjes Duckshop, kwam anderhalf jaar geleden met Manfred in contact. Sindsdien verzorgt LanMan de mail voor dit unieke bedrijf en neemt hij het onderhoud van de laptop van Danielle voor zijn rekening. ‘’LanMan staat direct voor ons klaar, mocht er een keer een technisch probleem zijn met ons netwerk’’ vertelt Danielle. Daar voegt ze aan toe ‘’Manfred staat erom bekend dat het met zijn service en kwaliteit wel snor zit!’’. Ze is dan ook erg blij met de samenwerking tussen LanMan en Daantjes Duckshop.

Daantjes Duckshop is ontstaan vanuit Daantjes Fashion. ‘’De passie voor mooie, aparte en gezellige dingen heeft altijd in mij gezeten’’ zo vertelt Danielle. ‘’Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de fashion-industrie, is het nu tijd om het roer om te gooien en mij te richten op lifestyle.’’

Mede door het maken van mooie reizen en verschillende contacten is het voor Daniëlle mogelijk om aan unieke items te komen en deze te kunnen aanbieden via haar Duckshop. Dit zijn items die je niet elke dag voorbij ziet komen en daardoor kan je echt iets unieks in huis halen. Ieder product heeft een eigen verhaal en dat maakt het zo bijzonder.
Daniëlle verwacht dat Daantjes Duckshop over de tijd flink zal gaan groeien in het aanbod van bijzondere, culturele en vintage producten. ‘’Het is dan fijn om een goed en betrouwbaar IT-bedrijf achter je te hebben staan.’’

Geopend van woensdag t/m zondag
van 13:00 tot 18:00 uur
Mits aanwezig

Daantjes Duck Shop

november 2020
Tekst: Quintie Stoel – Qme-in