Amber Nederhand: Dogs & Diamonds

Misschien heb je haar weleens gezien: Guusje, de waakhond van LanMan systeembeheer. Zij zorgt ervoor dat onze superhelden rustig hun werk kunnen doen. Om Guusje de credits te geven die zij verdient, draagt zij om haar nek een mooie penning van Dogs & Diamonds.

Bij Dogs & Diamonds kan je namelijk terecht voor prachtige handgemaakte sieraden voor jou én je huisdier. Schaf bijvoorbeeld voor jouw huisdier een penning aan en draag er zelf een matchende ketting of sleutelhanger bij. Ieder sieraad wordt speciaal ontworpen door Amber, die deze webshop met veel enthousiasme heeft opgetuigd.

Amber en Manfred hebben elkaar ontmoet tijdens haar werk als Senior Ruimtelijk Ontwerper bij BVR adviseurs. Haar achtergrond als ontwerper maakt dat ze een ster is in het ontwerpen van leuke, creatieve sieraden voor huisdieren. Maar dat is niet de enige reden dat ze is begonnen met dit bedrijf.

Ambers hond Clover is dé inspiratiebron voor Dogs & Diamonds. Clover is door Amber geadopteerd uit het buitenland. Voor het geval dat Clover weg zou lopen, was Amber op zoek naar een leuke accessoire voor hem waar ze haar telefoonnummer op kon schrijven. Een penning is daarvoor een geschikte uitkomst, alleen waren die niet volgens Amber smaak. Dat kan beter, dacht Amber.

Zogezegd, zo gedaan en Amber maakte zelf voor Clover een penning. Daar kreeg ze zulke leuke reacties op, dat ze meteen besloot ze ook voor andere huisdiereigenaren te ontwerpen. Zo werd Dogs & Diamonds geboren! Wil jij ook twinnen met je huisdier? Breng dan eens een bezoekje aan de webshop Dogs & Diamonds

Voor iedereen die via LanMan bij Dogs & Diamonds bestelt, hebben wij een leuke actie: vul tijdens het bestellen in de opmerkingen in dat je via LanMan komt, dan krijg je een gratis exclusief cadeautje!

www.dogsanddiamonds.nl

Foto Dogs & Diamonds 5

september 2023
Tekst: Quintie Stoel – Qme-in