Peter Bos: nooit meer een ander!

Na het oprichten van de winkel Bos Grote Maten Mode was de stap naar het aanbieden van bedrijfskleding een logische voor ondernemer Peter Bos en zijn vrouw Yvonne Bos. Waar de kledingwinkel zich voornamelijk richt op mannen met een grote kledingmaat, kan je bij Bos Bedrijfskleding terecht voor werkkleding. Van een waterdicht jack tot vlamvertragende antistatische kleding en van een stevige, comfortabele werkbroek tot stijlvolle zakenkleding: Bos Bedrijfskleding heeft het allemaal.

Het runnen van deze bedrijven is voor Peter en Yvonne Bos een droom die uitkomt. Toch zijn ze blij dat ze alles wat met ICT te maken heeft kunnen uitbesteden. “De website bijvoorbeeld, daar zaten we zelf eerst een beetje mee te klooien. Die is nu gelukkig in handen van MMX.” aldus Peter.

Via MMX kwamen we vervolgens in contact met LanMan en dus met Manfred”, gaat Peter verder. “Dat kwam doordat onze klanten vroegen naar de mogelijkheid voor een eigen webshop. Via die webshop kunnen medewerkers zelf hun bedrijfskleding bestellen. Dan hoeft een bedrijf daar zelf minder tijd aan de besteden.” Maar zo’n webshop moet natuurlijk gebouwd worden en dat doet MMX voor Peter in samenwerking met LanMan: “LanMan verzorgt dan de emailafhandeling en MMX focust zich op het design ervan.”, licht Peter toe.

Maar Peter richt zich niet alleen tot Manfred als het gaat om webshops en mailing. “Hij geeft ook goede adviezen!”, vertelt Peter. “Ik had laatst bijvoorbeeld een keer een laptop gekocht waarvan Manfred zei: dat is niks, stuur maar terug. Je moet deze hebben! Goed, dan neem ik die wel, was daarop mijn reactie.”

Als je Peter vraagt wat hij nog meer zo fijn vindt aan de samenwerking met Manfred, zegt hij: “Ook als hij zelf ergens niet uitkomt, lost hij het probleem op. Dan belt die iemand uit zijn netwerk en die kijkt dan met je mee.” Ook vindt Peter Manfred punctueel: “Hij komt zijn afspraken na. Als hij zegt: ik bel je om 09:00, dan belt hij om 09:00. Als hij zegt ik kom morgen, dan komt hij morgen.”

Peter heeft dus veel vertrouwen in Manfred: “Tot nu toe is dat vertrouwen nooit beschaamd. Dus wat dat betreft hopen we dat hij net zolang doorgaat als dat wij doorgaan. Dan hoeven we niet naar een ander op zoek.

februari 2024
Tekst: Quintie Stoel – Qme-in